Open Stage – opettajien osaamisen ilta

Savonlinnan opettajien paikallisyhdistys järjestää opettajien osaamisen illan Open Stage Kulttuurikellarilla pe 06.03.2020 klo 18.00 -21.30. Tule viihtymään ja/tai viihdyttämään! Esiintyjinä mm. The Bad Ape Band ja Sanna Pirttisalo. Illan päätteksi karaoke.

Ilmoittaudu  yleisöksi 20.02.mennessä sopivan kuohuviinimäärän varaamiseksi rissanen.kristiina@gmail.com. Ilmoittautumalla ja OAJ:n uutta jäsenkorttia näyttämällä saat lasillisen kuohuvaa tervetuliaismaljaksi! Paikalle voi toki saapua ilmoittautumattakin.

Ilmoittaudu esiintyjäksi. Me opettajat osaamme opettaa – mutta meissä on hurjan paljon muutakin osaamista. Laulatko, tanssitko, soitatko? Ryhmässä tai yksin? Kirjoitatko/julkaisetko runoja, kirjoja, muistelmia? Näytteletkö? Oletko taitava käsistäsi? Olisiko sinulla taito tarjota osaamistasi/tuotteitasi? Teetkö käsitöitä? Nyt on luvassa kaikenlaisen opettajien osaamisen ilta. Myy tuotteitasi tai osaamistasi. Anna kykysi loistaa! Me muut sitten ostamme/tilaamme niitä. Käteisellä. Jos mahdollisen ryhmäsi kaikki jäsenet eivät ole opettajia – se ei ole ongelma!  Kysele/ilmoittaudu lavalle ja/tai myymään osoitteeseen: rissanen.kristiina@gmail.com

Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.