Kevätkokous 31.3.

Kokouksen järjestämiseen voi tulla muutoksia. Ilmoitamme asian varmistuttua. 15.3.2020 Hallitus

OAJ:n Savonlinnan opettajien paikallisyhdistyksen kevätkokous 31.3.2020 klo 18 Hotelli Varpussa, Veneenniementie 64, Kerimäki. Ruokailu alkaen klo 17.

Esillä sääntömääräiset asiat, muissa asioissa eronpyyntö hallituksen jäsenyydestä ja vapautuneen hallituspaikan täyttäminen. Kokousasiakirjat: työjärjestys, toimintakertomus, tilinpäätös

Menu:
Alkupalat: marinoitua graavisiikaa, savusärkimoussea ja saaristolaisleipää, kirkasta perunasalaattia, pähkinäinen päärynä-aurajuustosalaatti, pikkelöityä punasipulia, raikas kauden vihersalaatti ja minttuvinaigrette, valkosipuli-leipäkrutonkeja ja salaattisiemeniä. Pääruoka: paahdettua lohta ja kylmä sitruuna-tillikastike tai porsaan noisetteja ja pippuri-kermakastiketta, ratatuillekasviksia ja kermaperunoita. Lisukkeet: leipävalikoima, karjalanpiirakoita ja levitteet, kotikalja, jäävesi ja mehu. Jälkiruoka: vaniljapannacottaa ja vadelmamelbaa. Kahvi tai tee.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.