Linturetki Siikalahdelle

Yhdistys järjestää  linturetken Parikkalan Siikalahdelle launataina 13.5.2023 klo 10–14. Siikalahti on yksi Suomen arvokkaimmista lintukosteikoista ja toukokuussa kevätmuutto on parhaimmillaan. Retken vetäjänä toimii Arto Muinonen. Siikalahden sivut.

Bussikuljetus: Kerimäki – Savonlinna – Punkaharju – Siikalahti (ja poiskin päin).  Ilmoittautumisen yhteydessä voit ilmoittaa pysäkin, jolta nouset kyytiin. Savonlinnassa linja-autoaseman lisäksi mahdollisesti ABC:n alaparkki (Aholahden, Kellarpellon ja Pihlajaniemen lähtijät?) Alustava aikataulu, joka tarkentuu lähtijöiden määrän ja pysäkkien mukaan +/- 10 min.  Bussi Kerimäeltä 8.30, Savonlinnan kantakaupungin alueella n. klo 9, Punkaharju Shell, n. klo 9.40. Ei olla aikataulun kanssa niin jäniksen selässä.  Varustus: kiikarit ja kynä (Artolta lista havaituille lintulajeille), kumppareita ei tarvitse, jos sää on sopiva kevyemmille jalkineille, omat eväät, mahdollisuus nuotioon, ellei maastopalovaroitusta ja iloinen mieli.

Ilmoittautuminen

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.